Obegränsad surf på mobilabonnemang 2023

Här hittar du de mobilabonnemang som i december erbjuder obegränsad surf. Vi börjar med en lista som är sorterad efter billigaste mobilabonnemang med obegränsad surf och därefter säger vi några ord om varje mobilabonnemang så du enklare kan välja det som passar dina behov bäst.

Billigaste mobilabonnemang med obegränsad surf

# Mobilabonnemang Pris
1 Chilimobil 129 kr/mån
2 Chilimobil 299 kr/mån
3 Chilimobil 349 kr/mån
4 Chilimobil 399 kr/mån
5 Tre 399 kr/mån
6 Tele2 399 kr/mån
7 Telenor 449 kr/mån
8 Tele2 499 kr/mån
9 Telenor 569 kr/mån
10 Tele2 599 kr/mån

Vilket mobilabonnemang med obegränsad surf är bäst?

Nedan går vi igenom de olika operatörerna med mobilabonnemang med obegränsad surf. Listan går från den vi gillar mest till den vi gillar minst.

Fördelar med ett obegränsat mobilabonnemang

Idag finns det ett ganska brett utbud av mobilabonnemang som erbjuder “fri surf”. För dig som användare innebär det en stor frihet och det skapar bra möjligheter till ett flexibelt användande av ditt abonnemang.

Den största fördelen med att inte ha någon övre gräns för hur mycket du kan använda ditt abonnemang är just friheten. Du behöver helt enkelt inte bry dig eller tänka på att surfen kan ta slut. Som alla vet så tar ju alltid surfen slut när man behöver den som mest och att köpa till extra gigabyte blir i längden en ganska dyr historia.

Internetdelning är en funktion som finns i alla moderna telefoner. Det innebär att du kan dela med dig av din surf till vänner, familjemedlemmar och andra som finns inom räckvidden. Ett av dina barn kan titta på en film på surfplattan, ett annat sitter och spelar på sin telefon medan du själv lyssnar på musik och slösurfar på facebook. På detta vis kan du ha billiga abonnemang till barnen och låta dem använda din surf. Till skillnad från ditt hemma-wifi så funkar ju detta oavsett om ni befinner er i bilen, husvagnen eller i sommarstugan.

Många tycker också att det smidigt att kunna använda sin telefon som “modem” till sin bärbara dator, vilket ju funkar utmärkt när man har obegränsad surf.

För dig som använder mycket surf så är det oftast ekonomiskt fördelaktigt att ha ett abonnemang med fri surf. Det kan i många fall vara lockande att välja ett abonnemang med en fast surfmängd då kostnaden för dessa är något lägre. Men om du behöver köpa till extra surf några gånger under ett år så har du ofta förlorat det du sparade på det billigare abonnemanget. Så vet du med dig att du använder stora datamängder så satsa på ett abonnemang med fri surf redan från början.