Obegränsad surf på mobila bredband 2021

Här hittar du de mobila bredband som i september erbjuder obegränsad surf. Vi börjar med en lista som är sorterad efter billigaste mobilt bredband med obegränsad surf och därefter säger vi några ord om varje mobilt bredband så du enklare kan välja det som passar dina behov bäst.

Billigaste mobilt bredband med obegränsad surf

# Bredband Pris
1 Tre 399 kr/mån
2 Fibio 399 kr/mån
3 Chilimobil 449 kr/mån
4 Telenor 499 kr/mån
5 Tele2 499 kr/mån

Vilket mobilt bredband med obegränsad surf är bäst?

Nedan går vi igenom de olika operatörerna med mobilt bredband. Listan går från den vi gillar mest till den vi gillar minst.

Tre obegränsat mobilt bredband

1. Tre obegränsat mobilt bredband

Tre var en av de första mobiloperatörerna att erbjuda obegränsat mobilt bredband och är fortfarande en av de bästa såvida du inte råkar bo i norra delarna av Sverige där deras täckning inte riktigt hänger med. Bind dig och få en router på köpet!

Besök Tres hemsida för att läsa mer.

Telenor obegränsat mobilt bredband

2. Telenor obegränsat mobilt bredband

Telenor har ganska nyligen börjat erbjuda mobilt bredband med obegränsad mängd och man gör det riktigt bra. Deras nät täcker i princip hela landet och just nu har de även ett erbjudande om du binder dig att du får längre månadsavgift och en router på köpet.

Besök Telenors hemsida för att läsa mer.

Tele2 obegränsat mobilt bredband

3. Tele2 obegränsat mobilt bredband

Tele2 har ganska nyligen börjat erbjuda obegränsat mobilt bredband och man är generellt dyrare än konkurrenterna. Täckningen är likvärdig med Telenor då man delar 4G-nätet med Telenor och även kommer göra det med kommande 5G-nätet.

Besök Tele2s hemsida för att läsa mer.

Chilimobil obegränsat mobilt bredband

4. Chilimobil obegränsat mobilt bredband

Chilimobil är ganska nya i Sverige och man går i Tres mobilnät vilket ger höga prestanda även om lite bristfällig täckning i norra delarna av landet. Hos Chilimobil kan du inte få någon router, däremot är deras mobila bredband alltid utan bindningstid.

Besök Chilimobils hemsida för att läsa mer.